Boka in en uppkörningstid

Boka in en uppkörningstid

När du som privatist själv ska boka in din uppkörningstid är det vissa saker som du ska tänka på. Det är egentligen inte svårare att ta boka uppkörningen privat och lyckas ta körkort än om du kört på en trafikskola.

Dock är den fler privatister som får underkänt, båt på körprovet och kunskapsprovet. Ofta beror detta på att de inte tränat korrekt på alla moment utan försöker gena lite i kurvorna.

Så här bokar själv du din uppkörning

Så här bokar själv du din uppkörning

När du själv ska boka in en uppkörning som privatist gör du enligt nedan. En stor fördel att boka in uppkörningen privat är att du kan köra upp på den ort som har kortast kötid. Dock så kan det vara lite svårare att köra upp på en ort som du inte har lokalkännedom om eftersom då vet du inte exakt vilka lokala och svåra områden som finns.

  • Gå in på Trafikverket
  • Logga in med mobilt Bank-ID
  • Söka upp en ledig tid när du verkligen är söker på att du kommer vara redo för en uppkörning
  • Betala provavgiften direkt eftersom det sätter press på dig att förbereda dig och du slipper få en överraskning av att din tid försvunnit eftersom du inte har betalt.
  • Du kan ringa Trafikverket kundtjänst för Förarprov på 0771-171819 ifall det är något du vill fråga om.

Allt viktigt om att boka uppkörning

Här hittar du mer intressant fakta om att boka uppkörning men också om att köra upp och skriva teoriprov när du ska ta körkort.Meny - Boka uppkörning
Till förstasidan på www.bokauppkorning.seHögst upp på sidan om att boka uppkörningLängst ned på sidan om att boka uppkörning
SverigePrivatFöretagNyheter