Bäst om att boka uppkörningar

Bäst om att boka uppkörningar

De bästa sätten trafikskolor kan hjälpa dig med att lyckas med din uppkörning kommer du få tips om här. Det finns en hel del tips och trick som du kan göra för att ta körkortet när du vill själv.

Bästa at gå på trafikskola

Om du verkligen vill komma snabbt vidare i din körutbildning är att redan på din 16 årsdag börjar övningsköra. Anmäl dig till en trafikskola tillsammans med någon förälder eller bekant som du kan övningsköra med privat.

Tips när man försöker hitta den bästa uppkörningen är att:

  • Anmäl dig till en lokal trafikskola tidigt, gärna innan du fyller 16 år.
  • Övningskör omväxlande på trafikskolan och med din privata handledare.
  • Läs kontinuerligt i genom körkortshandboken.
  • Anmäl dig till en intensivutbildning strax innan du fyller 18 år om du tycker det drar ut på tiden att övningsköra. Kostnaden för en intensivutbildning ligger på mellan 16000-30000 kr beroende på var i landet utbildningen genomförs och vilken grundkunskap du har.
Prioritet Trafikskolor Kommentar

1

Johans Trafikskola Johans Trafikskola finns i både i Säffle och Åmål och på två veckor kan du lära dig köra bil och lyckas med körprov och kunskapsprov.

2

Affes Trafikskola Affes Trafikskola finns i Ängelholm i södra Sverige och erbjuder en effektiv intensivutbildning.

3

Trafikskolan i Norberg Hos Trafikskolan i Norberg får du i lugn miljö lära dig köra bil och bli trygg i familjen.

4

Sunne Trafikskola Sunne Trafikskola har utbildat elever i 50 år och har en bra intensivutbildning.

Andra bra trafikskolor

Det finns många andra bra trafikskolor som erbjuder intensivutbildning när du vill ta ett körkort och även andra mer normala utbildningar. Genom att fixa gå på vanlig utbildning först och en intensivutbildning på slutet kombinerar du det bästa av två världar.


Allt viktigt om att boka uppkörning

Här hittar du mer intressant fakta om att boka uppkörning men också om att köra upp och skriva teoriprov när du ska ta körkort.Meny - Boka uppkörning
Till förstasidan på www.bokauppkorning.seHögst upp på sidan om att boka uppkörningLängst ned på sidan om att boka uppkörning
SverigePrivatFöretagNyheter